Ja vad säger man?

Sitter och skriver här samtidigt som jag kollar på Jims värld på tv, Vill bara att Ghost whisperer ska börja...så jävulst bra program men är lite små scary och kolla på de själv ;)
Har ju fått hem kissen nu oxå, lite mer än 3 månader är hon....Princess :) tyckte det passade så bra och hon ser verkligen ut som en Princess:) rosa kattlåda och allt, hehe.
Och inte har soc jävlarna skickat ut mina pengar heller....kommer ju inte ha ett öre nu när vi ska åka till Finland till veckan, ska ju dit med Mamma,Niklas,Jemina och Julian:) ska bli roligt och träffa moster,mormor,morfar och alla igen...har inte träffa dom på flera år :/  Men hade inte min soc kärring gått på semester hade jag haft mina pengar redan men nej då måste de vara nån anna som gör det som är seg :| well well...

Haha vissa människor finns de ingen anledning till och tycka om..spec om man umgåtts med den personen ifråga, Vist jag är skyldig denna person pengar, och tyvär är det ju så att man har väldigt dåligt ställt vilket hon just de hon viftar med att hon har 30-50 000 varje månad, och säger åt mig att vara vettig och lägga mina pengar på hennes jävla skuld än på "annat" vadå annat, räkningar,mat,shampoo m.m.... ? jag ger dig dina jävla pengar när jag kan...under tiden kan ju du tjata om 300 kr när du har typ 40000 mer än mig, och gå runt i dina kläder som gör så att du ser ut som en slampa man fick skämmas för när du skulle med ut, och inte nog på blir man irriterad så fort du hör av dig, och mytoman är du ju, det vet vi sen tidigare..och inte är jag ensam om och tycka dessa saker om dig,  så håll käften och vänta tills jag kan ge dig dina jävla pengar!!!! var bara tvungen och få ur mig de, glömde skriva vissa saker i smset förut när vi pratade men jag orkade inte sen . :)

ja det var väl allt... känner mig lite fjantig nu faktiskt men är skönt och skriva av sig lite...och de är så jag känner men har aldrig riktigt sagt det förut...men nu ska jag ut och röka...Byebye :)

Susperia - Distant memory

RSS 2.0