Gossip Girl!

Hade super trevligt i lördags med brudarna... men runt 23 åkte jag till Robin :) ♥
Sen i söndags var jag där hela dagen och åkte hem en sväng runt 20 och sen for jag tillbaka dit.. kikade på film och hade bara myspys.. sen var jag där hela måndagen oxå, runt 16 åkte vi ner på stan och träffade Kevin sen runt 19 åkte jag hem... har inte gjort mkt alls idag, ska lägga mig och kika på gossip girl och bara ta det lugnt.


Puss/ Melinda

Gossip Girl!

Hade super trevligt i lördags med brudarna... men runt 23 åkte jag till Robin :) ♥
Sen i söndags var jag där hela dagen och åkte hem en sväng runt 20 och sen for jag tillbaka dit.. kikade på film och hade bara myspys.. sen var jag där hela måndagen oxå, runt 16 åkte vi ner på stan och träffade Kevin sen runt 19 åkte jag hem... har inte gjort mkt alls idag, ska lägga mig och kika på gossip girl och bara ta det lugnt.


Puss/ Melinda

Vin!

Runt 17 igår så mötte jag Robin på ica och handlade fläskfilé,klyftpotatis och sådär... sen vart det matlagning och massa mys hela kvällen :) Han for nyss och jag ska äta och greja på innan jag och Ida ska fara till Cissi och dricka lite vin och surra skit! Efter det ska jag hem till Robin och mysa ihjäl mig :D ♥
Kommer bli en kanon kväll känner jag på mig...




Puss/ Melinda

Ont i ryggen!

Var på skolan till 11 då vi slutade sen for jag och Cissi hem till henne och gick ut med söööt Milton :D
Sen vart det biltvätt, dollarstore och sen birsta.. fick med mig 2 nya linnen och leggings hem iaf... skönt det!
Runt 15 gav vi upp och hon körde hem mig och snart kommer Robin hit... ska väl laga någon middag och ta det lugnt bara :) ♥

Puss/ Melinda

Hemma en stund...

Igår for jag till Robin och kikade på film, åt biteline och sådär :) somnade runt 1 ja men han var väl vaken nån timme till...även att jag vaknade med värsta rycket inatt och han trodde jag hade drömt nå jätte hemskt och jag sa att det var en humla som inte lämnade mig ifred och sen jagade jag bort den,
hahaha har lite minne av det faktiskt ;P
Är hemma nu och ska duscha och greja på och sen ska jag vara med älskling igen :)



Puss/ Melinda

Jahaja...

Då var det fredag igen då.. Har varit på skolan och kom hem runt 12...
Ska väl duscha och greja på innan jag ska fara till Robin :) Får se vad vi hittar på men blir lugnt iaf!
Jaa... jag vet inte vad mer jag ska skriva just nu.. ha en fortsatt trevlig fredag :)



Puss/ Melinda

Grattis pappa!

Igår morse kom Cissi och hämtade mig och vi for till skolan, slutade runt 13 men vi satt kvar och gjorde en uppgift i psykologin! Efter det runt 15 åkte jag till Robin och vi käkade middag, gick på affären och hade myspys bara :)
Åkte hem runt 17 och har duschat och sådär och ska fara tillbaka dit.. han ska spela ifs men måste ändå läsa ut en bok till imorgon och har rätt mkt kvar så det gör inte så mkt :)

Måste säga grattis till världens bästa pappa på födelsedagen oxå... och han är i Thailand den jäkeln..
men nästa vecka kommer han hem och då har det gått 3 veckor sen han for.. saknar han ♥

Puss/ Melinda

Igen!

Jaa i dom snart 5 åren jag bott i min lgh har det hänt saker...ska man kalla det andliga besökare? spöken? osynlig närvaro? ja jag vet inte... men någonting är det iaf!
Har varit med om saker vart jag en bott och det är 4-5 olika ställen, frågan är om det är någon som hälsar på en eller om man bara är "öppen" för att lägga märke till det!? Vissa tycker man är dum i huvet som tror på sånt här och säger att man inbillar sig men jag står för vad jag tror på och jag vet själv vad jag upplevt och vissa saker går inte att förklara, jag försöker verkligen in i det sista att hitta förklaringar till vissa saker innan jag tar för givet att det är något övernaturligt men som sagt går det inte alla gånger.

Som nu då i den här lgh så har det hänt mest små saker som att man hör ljud och sådär, sen har jag känt som att någon blåste på mig, petat på mig, har hört musiken höjas och sänkas, tvn slagits på ett flertal ggr av sig själv, balkong dörren har öppnats och ja... det är väl mest sådana saker...brukar oftast skylla på katten men ibland går inte det heller.. som tvn tex, dosan ligger vänd bort från tvn så skulle han trampa på dosan går tvn inte igång ( har redan provat trycka och greja på ) och skulle de vara någon timer inställd skulle det hända varje dag eller på en speciell tid och det här kan hända allt från 2 ggr i veckan till flera veckors mellanrum, ja hur som haver så vart det ju uppehåll ett tag, hände nästan ingenting på flera månader men nu har det sakta men säkert börjat igen, och man har den här känslan i kroppen bara... det går lixom inte att förklara!

Förut idag låg jag i soffan och myste med min katt, hör hur det dunkar till i sovrummet men är rätt van vid sådana ljud så tänkte inte så mkt på det, sen efter ett tag hör jag massa röster och trodde det var utifrån tills jag upptäcker att det är tvn som gått igång i sovrummet, med tanke på att ljudet alltid ligger på 5an så man knappt hör nått så trodde jag inte det var tvn... men jodå och ljudet var uppe på 10!?

Man får alltid hjärtklappning och blir rädd just när det händer men man släpper det ganska fort.. man börjar bli van så att säga! Och det kan faktiskt vara trevligt ibland om det håller sig på rätt nivå med bara ljud och sådär ibland... skulle inte vilja se något eller som i första lgh pappa bodde i hände det saker heeela tiden och man hörde fotsteg och skit heela nätterna... det var riktigt obehagligt och där var jag själv nästan varje natt i stort sätt 4-5 veckor! Så det klarar jag mig utan!

Folk får tro på vad dom vill... men jag vet vad jag upplevt och upplever... så ser iaf min verklighet ut!

Puss/ Melinda

Anne Franks Dagbok!

For till skolan runt 10 och surrade med svenskaläraren en sväng, ska läsa Anne Franks dagbok och sen skriva om den, men har ju redan läst den och den är ju så bra så det är inga problem :) Sen lämnade jag in en uppgift på människan socialt och kulturellt, där man också skulle läsa en bok om människor från andra kulturer och svara på frågor!
Kom hem runt 12 och städade och greja på och nu har jag sovit ca 40 min, ska ta och duscha och äta och sen kommer Robin hit! :)

Puss/ Melinda

Psykologi!

Imorse runt 9 åkte jag och Cissi till skolan och satt oss i en datasal och gjorde klart en fördjupningsuppgift i psykologin, vi valde att skriva om depressioner och det vart så fint så :D
Nu har jag nyss kommit hem och ska väl duscha, äta middag och sådär innan jag ska åka till Robin :)
Han ska väl spela lite och så ska vi se massa serier och myspysa ;*

Puss/ Melinda

Korvsoppa!

Hade myskväll med Robin i lördags igen, och sen var jag där hela dagen igår till 20 på kvällen... ;*
Idag har de varit skola, har ju haft lov i över en vecka så trodde att jag skulle vara helt dööd imorse men vaknade utan problem av klockan runt 6 och var pigg konstigt nog :P
Kom hem runt 16 och gjorde mormors suuuper goda korvsoppa, Daniel åt han med eftersom han är tookig i den haha...
Ska ner på ica lite senare och handla mjölk och sådär och sen blir det inte så mkt mer...
Imorn är det skola igen och sen ska jag till Robin :)

Puss/ Melinda

Hemma en sväng...

Åkte till Robin igår och kikade på film och sådär... somnade rätt sent men vaknade runt 12 :)
Nu är jag hemma en snabbis och ska duscha och sådär sen ska jag fara tillbaka till honom,
Så det blir en till myskväll där :) ♥

Puss/ Melinda

Helg igen...

Vaknade redan vid 8 imorse och kikade på Vakna med the voice till 9 och sen sov jag en stund till och klev upp halv 11! Har duschat fikar och greja på... och ska väl torka håret och sådär snart sen ska jag göra Daniel sällskap till ögrillen och efter det ska jag fara till Robin :)
Ha en trevlig eftermiddag och kväll så hörs vi imorn!

Lätt bästa versionen av Womanizer :D

Puss/ Melinda

Världens bästa älskling!

Igår efter 16 åkte jag in till stan och träffade Robin, Vi gick och kollade hans syn och sen gick vi bort på MAX och åt, satan vad gott det var men som vanligt köper man för mkt ;P
Sen åkte vi mot ön och hoppade av på ica och handlade lite... gick hem hit efter och kikade på tv, spelade spel osså gjorde jag blåbärs paj :D vi somnade runt 4? och klev upp runt 12.. han for hem för ca en timme sen och jag ska göra mat, får bli tacos idag :)

Måste bara slänga upp en bild på världens snyggaste "jacka" som jag fick i fredags ♥
Har verkligen velat haft den men kände att jag inte hade råd, 499 riksdaler gick den på.. och vem köper den inte? jo min underbara bästa älskling.. i love you ;*



Puss/ Melinda

RSS 2.0