Oold

Ja jag satt och kikade på gamla kort för en stund sen och kom över nåra från då man gick 4-6 på öde,
fan de är typ 10 år sen nu... och sen från 7-9 oxå...det är nästan ingen av dom man umgicks med då man har kontakt med nu...man växlar några ord ibland eller så...vilket är väldigt tråkigt,
sen är ju 1 av dom bästa inte ens i livet längre....*Niklas vi saknar dig* 
Så nu bestämde jag med en av dom att vi ska umgås nån dag och kanske blir mer sen, eller hur då Carro?;) 
kan bli riktigt roligt faktiskt... fattar inte varför vi eller nåra andra slutade umgås igentligen?
men det är ju sånt som händer tyvärr!
nej nu ska jag kika på tv, sov gott mina sötnosar :)

*Puss Melinda*

Bjuder på en gammal bild ^^

Rastlös

Ännu en fredag som snart är över..veckorna bara rinner iväg...
Dagen började iaf med att jag stressade som ett as för att komma till skolan i tid..och när jag väl kommer dit så är vi LEDIG... så det var bara att åka hem igen... suck!
Iaf...Anton kom hit runt 21-22 nån gång och då gick vi på macken en sväng och sen vart det så jag drack lite vin...Tomas kom hit ett tag oxå:) dom drog för ett tag sen och jag funderar på att ta mig en liten prommis för jag är rastlös men börjar bli trött och hungrig oxå så jag får se vad jag gör...
Imorn är det iaf lördag och har inte en jävla aning om vad man ska hitta på? det visar sig väl:)
Är halloween nästa helg oxå...då blir jag som ett barn igen iaf....vill klä ut mig och gå på en riktig halloween fest..men inte de:P haha... ähh nu surrar jag bara massa dynga... ni får sova så gott så hörs vi!

*Puss Melinda*

Stay with me

Lyssnar på en låt jag fastnat så sjuuuukt mkt för..den är sååå fin!! :) lägger in den här nere sen!
Gårdagen var trevlig som attans...Tomas och Fimpen kom hit och stormade mig och började dricka lite öl, sen kom Anton oxå...och efter ett tag vart det så vi gick ut och strosade en stund... Fimpen for hem så jag,Tomas och Anton gick tillbaka hit...Anton drog dock efter ett tag och jag och Tomas kikade på tv och sådär:) han åkte väl hem runt 1-2 och då satt jag mig och fikade och kollade på våra bästa år :P gick ner till Daniel runt 4 och somnade runt 5-6....
Idag har jag inte gjort så mkt... Anton kom runt kvällskvisten och vi spelade kort och surrade..sen gick vi på macken och efter det träffade vi Tomas,Claes och Fimpen vid konsum och dom körde hem mig :)
i just love you guys<3
Nu ska jag snart ringa Daniel och sen får jag se vad det blir...ha det bra folket:)

*Puss Melinda*

Här är det underbara låten... Ironic - Stay with me^^

Söndag!

Sitter här och tråååkar...
kvällen har iaf spenderats med Anton,Tomas och Fimpen:) kikat på tv och sådär bara...dom  körde hem Anton och sådär sen kom dom tillbaka :) och nu for dom nyss..så det blir väl sova snart !
I fredags vart det lite vin och öl och en lång prommis med Anton...sen i lördags kom mamma och Niklas hit och lämnade Max sen for dom på nån fest så jag var hundvakt :)  gick till Daniel och sov runt 3 ungefär.
Ähh ska ta mig en rök nu och fortsätta kika på tv...

*Puss Melinda*


Trött och seg

Nu var det länge sen man skrev, har inte orkat bara.
Sitter och kikar på parlamentet nu och är trött som fan... vart ju så man drack igår... Linda kom hit och gjorde mig sällskap runt 8-9...trodde kvällen skulle bli totalt värdelös men då ringer Claes och efter en stund kommer han och Tomas och dricker med mig :) Eric dök upp efter ett tag han oxå med lill vovven och vi surrade en massa och sen gick jag och Eric till Göran en sväng och hälsade på...var hemma runt 5 imorse och sen skulle jag bara lägga mig i sängen och fundera och tänka lite men somnade :P haha..vaknade runt 8 av att de blåste och regnade sen somnade jag om igen,
vaknade runt 11 och klev upp då... Sen har jag inte gjort mkt mer idag...tog en lång prommis med hunden och inte så mkt mer!
Blir film nu kl 21..."Fun with dick and jane" eller vad den hette?
hmm..ja jag har inte så mkt mer och skriva...

Vill tacka dom sötaste för en trevlig kväll igår iaf:) <3

Jo måste bara slänga in en sjuuukt bra låt oxå:)

*Puss Melinda*


RSS 2.0