Fullt upp?

Sitter här och nyss kollat på OC och ätit middag, Varit till hus25 idag en sväng och hälsat på....sen träffade ja på Björn,Anders och Pettsson på navet och surrade lite innan jag for hem:)
Vart ändarde planer sist jag skrev,skulle ju farit på huset efter jag tvättade men Göran ringde och ville ha med mig till bispgården fram och tillbaka...så vi for runt 11, han hämtade nå räkningar och sen for vi till Hammarstrand och åt lunch:) efter de runt 2 ungefär så skulle han fara och hälsa på mormor och morfar, jag somnade dock i bilen:P så vaknade ungefär 1½ timme senare och höll på och frysa ihjäl,det var inte varmt i bilen kan jag lova:P haha....ja kvart i 4 bar det av mot Sundsvall igen och var väl i stan runt 5-halv6....så då vart de Birsta och kika sen hem.
Igår kom Göran och hämta mig runt 11 och vi for in till stan , åt på kina och sådär. Åkte hem runt 3 och åt sen kom han och hämtade mig igen runt 4 och då for vi till birsta för han skulle köpa en ny telefon och sen for vi hem till honom och städade och sådär...runt 8 lagade vi mat, kyckling och ris :) Thomas kom och åt han oxå, sen runt 12 körde Thomas hem mig och ja det var min start på veckan:P
Vet inte alls vad jag ska göra ikväll? Funderar på om jag ska gå ner till Göran men vet inte om jag orkar, det är ju så sjuukt kallt ute så det är hemskt :/ uscha!
Imorn ska jag till kuratorn kl 15 och sen ska jag till pappa och hälsa på :) så det ska bli skojs....
men nu har ja fasen inte så mkt mer och skriva...vi hörs!

Många pussissar Määlan ;D

Britney Spears - Radar


Ja vad säger man?

Ska upp och tvätta 6 och här sitter ja? lyssnar på musik och pratar med folk på msn... får panik när jag vet att jag måste sova men inte kan...det är jobbigt som faan!
Imorn ska jag ju som sagt tvätta klockan 6 sen så ska jag till hus25 runt 12:) sen tror jag ska vara med Lina runt kvällen och sådär.
I fredags var ja ju på huset och hälsade på sen for man hem och hade döds tråkigt....Linn kom förbi en sväng och Peppe oxå:) men sen kom deprissionerna igen...gick ut och gick för att rensa tankarna runt halv 1 på natten...tror jag var ute en timme,skönt men kallt. Och sen i lördags började ja kolla på Familjen är värre men gick ner  till Daniel runt halv 11 vi kollade på hjulben och gråben xD haha gud va vi skratta...alltid lika roligt :D sen somnade vi runt 2-3 tror ja?
Aja, ska man försöka sova kanske? skulle vara en bra idé kanske:P

Christina Aguilera - Oh mother

Bra Musiiik

Är bara tvungen..och skriva upp låtmåsten  just nu...

BassHunter - En porrig sommar
BassHunter - Fjortisdunk
Jason Mraz  - Im yours
Kent - Dom som försvann
Britney Spears - Pieace of me
Britney Spears - Gimme more
Timbaland - Kill youreself
Timbaland - Apologize


och sen finns de ju nåra fler å... men de får räcka för nu xD

Torsdag!

Har precis kollat klart på One three hill och funderar på om jag ska gå ner på affären och handla nått?
Idag åkte jag in till stan runt 11, träffade Robin på navet:) alltid roligt och träffa den pojken, sen stötte jag på Maria och vi gick och träffade Emma, runt 12 gick jag till huset och hälsa på, jag blir på sånt bra humör när jag är där...man gör inget annat än och skrattar,jävlas och busar :D det är underbara människor som går där och jobbar där helt enkelt! Klockan 2  åkte jag til kvinnokliniken och gjorde en gynundersökning, uscha buscha...hatar sånt men det gick bra:) verkar inte vara nå fel som jag trodde? men de är ju skönt det iaf.
Igår och idag har varit bra dagar för en gångs skull...eller bra och bra, har inte tänkt så mkt som jag brukar göra... mår igentligen dåligt varje dag men är jävligt glad dom dagar som är "bra" , därför jag vill åka till huset så mkt som möjligt...för jag älskar och vara där! Det är sjukt att man bara är 20 år och ska behöva må som man mår... inte för att sånt ha med åldern och göra men endå.... jag borde ha en utbildning och jobb...kanske till och med barn och en kille, vist det kommer med tiden men jag menar jag vill inte vara äldre än 25 när jag skaffar barn, skulle kunna skaffa ett nu igentligen...vist det är väl kanske bra och vara stabil i huvet oxå, men ja ni förstår nog hur jag menar.
Ska nog på Kickelinas begravning 7december oxå:/  det käns dumt och gå på ett sätt eftersom jag inte kände henne längre, vist att jag umgicks med henne förut och hade tänkt försöka ta upp kontakten med henne.... men endå, men kommer nog ångra mig om jag inte går, vill endå vara där lixom, nej uscha...de är grymt jobbigt med begravningar:/
Och det är julafton snart...en månad ungefär, Jag kanske är konstig som inte tycker julen är nå spec längre...men jag menar vist maten är god och det är väl roligt och få julklappar, men i år kommer ja nog bara vara med pappa , kanske catrin?  och nyår då? vad ska man hitta på då? Ähh får se det när de väl kommer...inget jag orkar tänka på nu.
Vart ett jävla långt inlägg idag, men nu ska jag nog sluta babbla på och ta mig en prommis till affären.

Pusss// Melinda

Hillary duff - Someone´s watching over me

Open your heart and you see
all the secrets eyes can't see

Mitt liv är piss

Är så jääävla less på mitt liv, är deppig igen och har ont i ryggen och foten, har INGEN och vara med och INGEN att ringa till... vill bara lägga mig ner och aldrig mer vakna, jag vill inte leva såhär, jag vill verkligen inte de! Om man bara kunde förklara hur de känns, men de går inte...!!!

Melinda är nere på botten IGEN!

Lyft mig härifrån!

Är jag lycklig? nej inte för 5 jävla öre, vad ska man göra för och uppnå lycka? ha pojkvän? vinna på lotto? ha jobb? Ja berätta de för mig är ni snäll! Sitter och tänker som vanligt, känns inte som att jag gör nå annat än och tänker, men jag menar vad har man för liv då? Är 20 år och gå på social bidrag,är psykiskt instabil,har inge jobb osv... det är skrattretande igentligen, patetiskt med andra ord, man känner sig verkligen misslyckad, spec för mamma och pappa. Deppiga dagar och självmordstankar...hur mkt sånt har man inte haft? haha ja för mkt igentligen, det är tragiskt, och jag känner mig för det mesta irriterad,sur,less, och jag skriker på katten, min lilla bäbis som igentligen inte gjort ett enda litet fel!? Vad fan ska man ta sig till? jag har inte en aning om nånting känns det som.
Vill ha stabilt psyke,ha jobb,pojkvän och skaffa barn... och när ska det hända? 10 år? aldrig? just nu känns de vääldigt långt borta, allt känns soo far away, hela jag känns helt tom... helt jävla tom!
Nej jag orkar inte skriva nå mer om mitt patetiska jävla liv, blir fan bara ännu mer deppig....

Vi ses!

Puss och Kram!

Staind  - Everything changes


Trötter!

Seg som sjutton är jag. I fredags var ja ju med Lina och Linda, var ut och gick och sen drog Lina hem och jag och Linda gick ner till Claes :) runt 4 skulle ja traska hemöver men då ville Göran att jag skulle komma dit så vart där till 5 ungefär och klev upp 12 på dagen, seeg? jajemen!
Vart ju partaj igår:) gick ner till Göran vid 5-6 och trodde bara att jag skulle sitta där och dricka grogg för mig själv med honom, men så vart de ej...runt 8-halv 9 for vi ut till Dannes stuga, Jag,Göran,Anders,Tom,Camilla,Anette och Partick var det :) men Melinda var fuller redan innan klockan var 9:P haha men men...hade skoj iaf, tills de vände och jag vart trött och hungrig, var hemma runt 3-4 och ställde mig och lagade mat och sen så vart de sova för hela slanten, klev upp 3-4 idag men känner mig fortfarande seeg!
Ikväll blire ligga framför tvn och ha tråkigt men orkar dock inte göra nått annat heller:P

Låt måsten just nu :

Adam Tensta - My cool

Jason Mraz - Im yours

Btirney Spears - Piece of me

Kent - Dom som försvann



Låt oss bli dom som försvann!

Sitter och njuter av denna underbara låt med Kent, funderar och filurar på mitt liv, mig själv och allt som kretsar runt det.... börjar komma in i en deppig period igen, och det finns inge jobbigare...har legat i soffan heeeela dagen och stirra in i väggen i flera timmar,kollat på tv eller sutte här, det är jobbigt så in åt helvete men tack och lov så är det iaf på gång med psykolog och sådär..det behöver verkligen jag...känner mig som ett psykfall under dessa perioder, vist att man mår dåligt varje dag men sen kommer dom riktiga dipparna! Säger bara snälla gud låt mig ta mig ur det här, bums!

Du kommer aldrig mer bli dig själv....


en UNDERBAR låt som du måste ta hem....
Staind - So far away

Takida - Reason To Cry!

Lyssnar på denna underbara låt och sitter och funderar på allt möjligt.
Var för övrigt på Kickelinas minnestund idag, och det var så grymt vackert... Jobbigt och se alla så ledsen och förstörd:/   Och jag ångrar att jag inte tog upp kontakten med henne när jag tänkte tanken för faktiskt inte såå länge sedan, tyvärr han jag aldrig göra de :(   Lilla vän du har lämnat efter dig sååå många som är helt förkrossad av att du är borta, alla som älskade dig och brydde sig om dig gumman varför? Om jag endå hade vetat.... jag fick en sån chock i lördags när jag fick veta de, fy faan alltså...vi fick inte många stunder men dom få vi fick håller jag väldigt hårt i ska du veta.... den dagen vi ses igen ska jag krama om dig sååå hårt stumpan såå hårt! Sov gott sweetie, vi tänker,saknar och älskar!
R.I.P --<-@
Christine "Kickan" Lidén
2007-11-03

Och om vi lämnar just de där ett tag, så saknar jag Daniel... fick vara med honom hela lördagen och vi drack och hade kul han,jag,linda,linn,peppe och iver :) sen fick ja ju oxå sova med sötnosen:) var så mysigt att äntligen få göra det en gång till, och nej vi håller inte på som innan igen, men ville bara sova med honom en sista gång<3

Nej man måste börja ta vara på sin familj och sina vänner...man vet aldrig när dom lämnar en... livet kan förändras på en dag...en jävla dag,

Life is to short to be pisst of all the time!!!

Puss och Kram // Melinda

Uscha :(

Kickan Lidén...

Vi kände inte varann alls igentligen..vi brukade vara med varann när jag var 14-15 eller som när du kom till metso där jag sommarjobbade när jag var 16-17,jag tog rast och vi gick ut och gick och surrade om allt möjligt, dom stunderna kommer jag bevara i mitt hjärta synd att de inte blev fler:/ ,... sen försvann de för jag vet inte varför igentligen...jag gillade inte dig av nån anledning vilket jag SKÄMS över och skriva, jag ångrar att jag sagt att jag inte gillade dig och jag ångrar att vi inte fortsatte och umgås, Kommer komma upp på din grav sen gumman och be om ursäkt för allt de där.. för du var verkligen en skit gullig tjej, och jag vet att du haft detta inom dig en ganska lång tid...men på den tiden trodde man inte på de riktigt och tyckte de mesta var "fjantigt"... men FÖRLÅT förlåt för allt vännen, de är sånt här man får ångra i efterhand att man sagt eller tyckt!

Sov gott Gumman... vi ses nog igen och då ska jag gottgöra dig, de kan jag lova!

Puss och Kram <3


RSS 2.0