Hejsan :)

Har precis ätit och ska snart ner på affären och handla lite smått,
Har varit på huset idag men slutade tidiagre så gick med Petrus på stan en sväng:) Imorn är man ledig och då blir det Birsta med Thomas:) ska kolla efter en dammsugare hade jag tänkt, sen nån dag här så ska jag på bio med pappa och se "Pirates of the carrabean 3" :D gud vad jag längtat efter den filmen, Johnny depp eller ska jag säga Jack Sparrow ;) het eller vad? och en av värdlens bästa skådisar oxå helt klart.
Nej nu ska jag kila :) byebye

"You forgot one very important thing mate, Im captain Jack Sparrow"  ;)


Torsdag!!

Hejsan Hoppsan!
Har precis varit i tvättstugan,har tvätt tid till 2 inatt...uscha och fy men man måste ju tvätta.
Har inte hänt mkt i mitt liv sen jag skrev här...rullar på aom vanligt med allt faktiskt, Lite less är jag idag pga denna lilla ö även kallas Alnö.... är så mkt bullshit här så ni anar inte, alla snackar om saker och det går rykten hit och dit...och vissa ggr kan man knappt byta trosor utan att någon vet om det lixom Hallå? varför orkar folk lägga ner energi på och göra livet surt för andra? Vist jag har väl inte varit sån ängel jag heller men nån stans måste det ju finnas en gräns!? Tydligen inte!
Nåja...Fyller år om 9 dagar, 20 år vettu...hua tiden går bra fort när man har roligt :P Funderar på att sitta hemma här och dricka och se om nån vill göra mig sällskap :) Får pengar av soc nästa vecka någon gång oxå skönt de, ska in handla nå nya kläder och skor igen tror ja :) ett skärp skulle jag oxå behöva faktiskt... har bestämt mig för att för en gångs skull så ska jag köpa kläder varje månad, har fasen inte fyllt på min garderob riktigt på flera herrans år :|
Men det ska det bli ändrig på:)  Inget spec bra är det på tv heller.. har ingen video heller så kan inte se på film:(
nej nu ska jag gå och ta mig en rök och kanske slå en signal till Ida eller Emma:) eller varför inte båda :D haha
Ha det så bra så länge.


Fallin Like Rain...


RSS 2.0