Påsk.

Vaknade nästan en timme innan jag egentligen skulle kliva upp men äh skönt och vara vaken tidigt och då kan jag väl passa på att skriva lite också.
 
I fredags kom Micke hit och hämtade mig och vi styrde bilen mot skönsberg, till Tessa med andra ord, Linda var också där och Nicklas kom dit efter en stund, så vi satt och surra skit i nån timme innen vi åkte och träffade Tomas, Adrian, Hälen och Matilda en stund innan det vart hemgång.
Igår var det ju sjukt underbart väder, tog en sväng på affären och handlade middag... slängde ihop en kycklinggryta, super gott. Efter jag hade ätit ringde Micke och var i krokarna så han och Granlund kom och plockade upp mig och vi åkte runt lite och surrade massa skit, plockade upp Tessa efter en stund också... kom hem runt 22 och fikade lite innan det vart sängen. 
 
Idag blir det tydligen lite partajj, haha... ska väl tvätta, duscha och greja på och vid 17 bär det av till Tessa med henne Linda, Micke och Granlund... vet inte om det blir nå fler just nu :) Men det kan nog bli roligt.. har inte partajjat sen i november haha så är väl på tiden ;) Ska för en gångs skull försöka få mig lite bilder också.
 
Nej nu ska jag ta en kopp kaffe och äta frukost, om en timme väntas det tvättning.
Glad Påsk på er.
 
 
Puss/ Melinda

Träning och mat!

Ska göra ett försök att skriva lite för en gångs skull, var ett tag sen nu men har verkligen inte haft nån lust.
Har ju börjat träna och äta som man ska med mellanmål och sådär för att gå upp i vikt, personligen tycker inte jag att det är fint att vara för smal och pga av att jag mått dåligt rasade jag ner till 47 kg för ett år sedan, usch... och låg och pendlade mellan 47 och 50 ungefär. Men nu har jag hållit på med detta i 2 månader och lyckats kommit upp till 55 så det är skit roligt, men upp till 60 ska jag iaf :)
 
Våren är ju på intåg också, man mår alltid bättre med lite sol och värme... så igår drog jag med mig Micke till birsta och strosade runt och sen åkte vi en sväng och surrade lite, super roligt eftersom det var länge sedan vi umgicks.. får se vad som händer i helgen också men kanske skulle vara med Micke ikväll och kanske blir imorn med, så får se vad som sker, dags att fokusera på annat och börja leva lite igen iaf :)
 
Det vart en liten uppdatering iaf... får se när man orkar skriva igen haha men ska försöka bli bättre på det iaf.
 
Nu börjar mitt nya liv... det kommer ta tid men det är bara att kämpa, har mycket att bearbeta från åren som gått..över 10 år närmare bestämt och för att komma någon stans är det också viktigt att komma bort från personer som suger energi och inte är värd din tid, stackars dom som måste dras med sånt längre fram men det är inte mitt bekymmer :)
 
Nu ska jag käka lunch och sen ner och sola, puss ;)
 


VILL HA!

Avundsjuk man blir... ska skaffa mig ett sånt rum, eller varför inte göra om hela lägenheten... haha ♥
 

Bilderna får tala för sig själv :)


 
PUSS ;)

smack.

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år
 
 

Ifall ni missat ;)

 
Så är detta världens vackraste människa.... såå puss då.
 

RSS 2.0