Valborg

Idag var jag till kuratorn vid 10 och sen har jag inte gjort så mycket mer... duschade runt 15 och har jag gjort mig klar och nu dricker jag en öl :) Micke kommer väl och hämtar mig vid 19 och jag tror Nicklas och Linda skulle åka med för vi ska väl ut till Klicken och Malin och dricka lite och dom har väl en brasa också så kan nog bli super mysigt :)
Så ska försöka knäppa lite bilder och så får ni ha en trevlig kväll :)
 
 

Jobbig dag...

Klev upp runt 8.30 imorse och åt frukost, gick och solade och sådär.. sen vart det hem och träna en timme och nu har jag nästan nyss ätit lunch och ska ta mig en dusch.
 
Idag är en ganska jobbig dag faktiskt, mycket tankar som snurrar och man känner sig bara ledsen, nere och det kommer en våg över en med allt som hänt, alla dessa miljoner tomma löften, hur sviken man blivit och hur liten och obetydlig man kände/känner sig, önskar ingen det och önskar att alla som träffar denna person kunde förstå att det bara är tomma löften, att dom säger vad man vill höra och ljuger så det står upp i halsen på dom och att en sådan människa INTE ändrar sitt beteende, en stund kanske men sen är det samma sak igen, har man varit likadan i så många år så... och man är inte "den rätte som får denne att ändra sig"...nej usch och fy för sådana idioter.
Sen kommer allt annat som varit genom åren på det också.
Jag tänker även på Granlund och att han verkligen är borta, är lite tomt att inte få smsen som han nästan skickade varje dag.. det börjar märkas nu faktiskt.. och ja.. idag känner jag mig väldigt ensam, men det är bara och kämpa på och tänka att det blir bättre... det är inget konstigt att få sådana här dagar...kämpa, kämpa, kämpa!!!
 
Får hoppas det kanske blir lite party imorn med folket så man får ha lite skojs :)
Skriver jag inte mer sen så skriver jag imorn.
 


Bio!

Igår när Micke kom så kikade vi på tv och åkte till apolo och köpte hem mat vid 16, fortsatte att kikade på tv och film fram till 20 ungefär då vi åkte på ica och sen vidare in till bion som började 21, vart Iron Man 3 som var sjuuukt bra :) Den var klar runt 23 och då körde Micke hem mig och det vart sova :)
Idag har jag bara varit hemma och kikat på tv och inte gjort någonting alls...
Äh skriver mer imorn, har inga bilder idag så slänger upp denna bara för att :)
 

Sov gott :(

Klev upp runt 9 idag och har tränat och greja på... nu ska jag greja på och invänta Micke som ska komma snart... vart aldrig så att vi umgicks igår för en nära vän till honom och en bekant till mig valde att avsluta sitt liv igår eftermiddag :/ Fruktansvärt tragiskt och han frågade mig om jag ville äta lunch med honom bara några timmar innan men jag var för trött så jag ville åka hem, sådana saker kan äta upp en... även om det förmodligen inte hade gjort någon skillnad men hua, Vila i frid kära du så ses vi en vacker dag igen --<--@
 
Ja jag får helt enkelt se vad vi hittar på...blir väl någon middag på apolo eller så iaf.... men skriver mer imorn.
 
Såhär ser jag ut idag och benvikterna åkte på förut innan träning :D
 

Duscha!

Åkte till skolan imorse och kom hem runt 13, var såå trött så åt lite lunch innan jag la mig i soffan och nu har jag nyss blundat i typ 30 minuter... men nu måste jag piggna till så ska hoppa in i duschen och äta någon middag runt 16 sen ska jag väl umgås med Micke...Uppdaterar mer sen eller imorn :)
 
♥♥♥♥
 
 
 

Justin Bieber...

Alltså jag måste yttra mig om all jävla hat kring Justin Bieber, alltså kom igen? vad är grejen... känns som att personer hatar honom bara för att man ska göra det, killen har talang, han är duktig på det han gör, han kan spela flera instument, dansa och sjunga, miljontals tjejer dyrkar honom och killen är stenrik... avundsjuka må tro? haha ;)
Nu när han spelat i Sverige absolut första gången så förstår många inte hur tjejerna kan reagera som dom gör och att dom gråter, alla säger att dom är pinsam osv..
Jag förstår dom ändå, jag har sätt Britney Spears 2 ggr och grät båda gångerna, det är en sjuk upplevelse att vara under samma tak som en person man ser upp till.. jag kanske inte var så hysteriskt men jag vet inte hur jag skulle reagera om hon kom in här nu och jag träffade henne face to face... och känslan att se sin idol för första gången som många av dessa tjejer gjorde nu dessa dagar är obeskrivlig, så jag klandrar dom inte :)
 
Nej jag är inget fan av honom, han har gjort några bra låtar, han är duktig och jag måste ju erkänna att fan, killen börjar bli riktigt snygg nu när han kommit upp i åldern, skulle lätt ligga med honom, haha :D
 
Här är mina två absoluta favvo låtar.. och fan kolla in karln, man kanske ska bli en belieber? Haha nej men fan ge killen cred för att han har lyckats och lever sin dröm istället.
 

Onsdag!

Kom hem för ett tag sen, var på skolan fram till 11.30 ungefär sen åkte jag ner på stan och träffade Micke och Granlund och satt i solen en stund och tog en glass, super mysigt :)
Har inte alls mycket planerat idag, blir nog bara att slappa, laga mat och mysa på hemma.
Igår runt 14 gick jag ner till parkering vid ego för att Micke stog där och surrade med Tomas och Adrian.. så vi surrade med dom en stund innan vi körde hem Tessa och drog till birsta och strosade en sväng, gick och åt middag på IKEA och vi svängde även in på rusta och sådär :)
 
Hahahaha och just det, efter det så åkte vi till XXL för att Micke skulle köpa skor och jag ser en träningscykel som jag tänker att jag ska prova, dock fastnar jag med foten när jag ska kliva av så jag välter hela cykeln, får den halft över mig och landar på rumpan, snacka om att jag garvade och det kom precis in massa folk så jag lär nog ha gjort deras dag iaf :P Har rätt ont i högra skinkan nu, haha aja men ibland får man bjuda på sig själv ;)
 
Hmm? Tror nog inte jag har så mycket mer att skriva just nu, men slänger in en bild på hur jag ser ut idag...
 
 
Pussss.

Test.

Har inte gjort nått speciellt idag så slänger in det här istället :)

ALLMÄNT:
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Fyra stycken.
Vad tycker du om kärlek? Både underbart och skit.
När kramade du någon sist? I lördags
Saknar du någon speciell person? Ja det finna några stycken.
Har du svårt för att bli kär? Nja, kan jag väl inte påstå
Är du singel? Oooja :D
Vad tittar du på hos en kille/tjej? Jag är ju som sagt bi och alltså jag faller inte för nått speciellt, man känner det om man känner det liksom, men tjejer är ju sjukt mkt snyggare att titta på och det är ju dom man kollar efter på stan, så det är ju helheten bara, mums :D
När fick du senast en komplimang? I lördags.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? Nej
Hånglat med nån riktigt ful? Ja
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ja
Hånglat med någon av samma kön? Ja
Haft sex? Ja
Haft sex med någon av samma kön? Ja
Gjort något riktigt dumt? Ja
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Åkt ambulans? Nej
Åkt polisbil? Nej
Gjort nåt olagligt? Ja
Fått din mamma att gråta? Ja
Slagit ner någon? Nej men slagit någon
Skämts över dina föräldrar? Lite
Sagt jag älskar dig och menat det? Såklart
Tar du droger? Nej fy faan.
Dricker du? Ja
Vilka kläder sover du i? Trosor bara
Vad hatar du verkligen? Människor som ljuger, droger och massa annat
Varit kär? Ja
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? Tror inte det
Vill du ha barn? Inte just nu
Vad är du missnöjd med på din kropp? Mina bröst och min näsa, vill operera det.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Förutom jag var det väl Daniel när jag var nere hos mamma.
Såg dig gråta? Micke och Linda
Fick dig att gråta? När jag pratade om all skit som varit
Du delade en dricka med? Oj var länge sedan jag delade en dricka med nån, blir nog Robin då...
Du gick på bio med? Var nån månad sen det med men ja... Robin
Skällde på dig? Oj...vet fasen inte
Sa någonting till dig och vad var det? Daniel och vi skulle höras sen.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Ja
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Nej
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Ja
Saknat någon? Nej

JAG HAR:
Digitalkamera? Ja
Systemkamera? Nej
Telefon på rummet? Har bara mobilen så ja
Egen dator? Ja
Könssjukdom? Haha nej konstigt nog inte.
Bra kompisar? Ja
 

Trött tjej!

Tänkte uppdatera lite om helgen då... I fredags så var jag på skolan och sen var jag och käkade lunch med pappa :) Runt 19 kom Micke och hämtade mig och vi for till birsta en sväng, var på Ö&B och köpte lite nödvändigheter och svängde in på H&M och köpte ett par solglasögon,jeans och en deo :)
Efter det åkte vi hit och kikade på Walking dead och bara tog det lugnt.
 
Igår hade jag inte tänkt och göra så mycket men Micke frågade om jag ville följa med till Klicken och dricka lite så runt 19-20 åkte vi dit, dom hade gjort upp en brasa på gården så vi stog ute hela kvällen och surra skit och hade super mysigt :) runt 2-3? åkte jag, Linda, Klicken och Nicklas på big boy och käkade innan det vart hemgång. Somnade strax efter 4 någon gång och vaknade kl 8, drack vatten och glodde på tv... dock somnade jag en timme till efter en stund men gud vad trött jag är... har duschat, gått på affären, ätit och greja på för att bli piggare men icket :P är ifs inte bakis och mår bra men denna jävla trötthet som sagt!!
 
Har inte tagit så mycket bilder, men såhär såg jag ut i fredags och igår, dock hade jag utsläppt hår.
 
 
Lite bilder från igår, haha mäster fotografen liksom...
 

Starkare!

Känner att jag vill dela med mig av 3 stycken låtar vars texter hjälper mig väldigt mycket när man känner sig lite nere,känns som man får lite mer styrka... är en sucker på texter överlag och för mig personligen känns det alltid bättre och sen är det ju Britney också :)
 

Bang Bang.

Börjar dagen  med kaffe och dessa 2 låtar.... Scream & Shout remixen har ju funnits ett tag nu har bara inte lagt upp den men den är ju så härlig, Sen Bang Bang blir man ju bara glad av... haha man kan inget annat än älska will.i.am!  Uppdaterar lite mer senare och ska försöka få med lite bilder också :)
 

Hårfärg!

Tjosan i trosan!
Idag klev jag upp runt 8.30 och åt frukost och kikade på tv fram till kl 13 då jag skulle på VC och kolla upp 2 födelsemärken, det var iaf inget fel på dom men ska ta bort ena bak i svanken nu innan sommaren som det lät eftersom det är i vägen och jag river mig på det titt som tätt eftersom det står ut lite :)
Klockan 14 hade jag tvätttuga, jag har även varit ner på ica och nu har jag nyss kletat i hårfärg och även bytt kattlådan. Blir bara lugnt ikväll, kanske börja se om Prison Break igen ;) Nu var det länge sedan så det är på tiden känner jag. Mer då? äh jag tror nog det var allt för nu..
Pussen
 

 

Träning+Mat

Har precis tränat lite och ska äta lunch tänkte jag... är så glad att jag för en gångs skull håller fast vid det här och fortsätter (är inne på min 3e månad) men börjar man se resultat så det blir ju roligt och man går upp i vikt, dock har jag fastnat på 55-56 kg nu och det är rätt frustrerande men ska öka matintaget lite och bara fortsätta träna så kommer det...
det jag är mest glad över är att min rumpa börjar komma tllbaka, som jag saknat den haha, är typ det enda jag gillat på min kropp och när jag rasade i vikt så försvann ju allt...
men men det taaaar sig sakta men säkert :D
 
Bjuder på dessa bilder bara för att jag är så glad att det börjar synas och sen är det ju min blogg också haha.
 

Walking dead!

Micke for precis hem, han kom förut och vi åkte på pizzan och käkade och sen har vi suttit och kollat på walking dead :) Ska väl ta mig något att äta och kika lite på tv innan det blir sängen.
Har varit rätt skönt väder idag trots att det inte varit någon sol, men det känns som att man äntligen kan få upp hoppet lite och även se att snön äntligen börjar smälta bort :D
 
Jag hoppas denna sommar kommer vara helt underbar, vet iaf att jag kommer slippa så mkt ångest och jävulskap iaf. Det blir lättare och lättare för varje vecka som går och skönt är väl det. Men det är samtidigt jobbigt... dock är det inte direkt så konstigt, kan vissa människor inte bete sig eller bryr dom sig bara om sig själv så är det ju så... man kan aldrig få ett riktigt avslut med en sådan människa och man får helt enkelt försöka acceptera det.
Kommer ta lång tid innan jag kan lita på någon igen och det var länge sedan man kände sig riktigt glad, såklart man har bra dagar också men man kämpar ju på iaf och det är faktiskt inget man bara glömmer...
 
Är glad att jag börjat prata med en viss person också och jag hoppas verkligen att vi kommer hålla kontakten... även om vi inte pratat så länge och det kanske är lite komplicerat just nu och kan både bara lite jobbigt och roligt på samma gång... vi pratade lite om detta idag därför kände jag att jag ville skriva av mig lite,
Men denna person är så fruktansvärt gullig, fin och verkar så snäll... så vore dumt att inte vilja hålla kontakten :)
 
Aja nog om detta... mitt mående kan vara värt att prata om men inte personen som ställt till det, om man ljuger och håller på sådär så får man ta att hela tiden förlora människor och må piss för stunden tills man hittar nya att behandla så... är inte värt att lägga tid på att ens nämna dennes namn eller någonting alls egentligen, är bäst att försöka låtsas som dom inte existerar för sådana människor kommer för det mesta aldrig någonsin ändra sitt beteende.
 
Imorn då? Jag är ledig så ska väl träna lite iaf och sen får jag se :)
Men efter detta "deppiga" inlägg så säger jag tjingeling för nu, kanske skriver imorn.
 
Trött och gammal jag börjar se ut tycker jag, haha... slitentjej_87!
PUSS.
 

Blåsigt

Igår kväll var jag bara hemma och tog det lugnt. Kikade på tv och åt lite gotta :)
Klev upp runt 9 imorse och åt frukost och sådär, sen kl 10 var det dags för tvätt så det är väl vad jag gjort idag...
ska inte göra ett skit idag heller, väldigt skönt faktiskt :)
Imorgon är det skola i vanlig ordning och förutom det händer väl inte så mycket vad jag vet... kanske kika vad Micke ska göra... vi må ju seklart Walking dead (även om jag nyss sätt säsong 3) haha..men det är ju så jävla bra och han har ju faktiskt inte sätt det :)
Våren skulle komma från och med idag typ sa dom....jo det var 10+ men då blåser det ju så in i helvete istället då...kan ju hoppas att det drar igång till veckan, huvva vad less man är på kyla nu... vill ha sommar, längtar efter mina sommarkläder, vara bruuun och en massa värme. får nöja mig med lite bilder från förra sommaren så länge...
 
 
Och såhär såg lilla jag ut när jag tog mig en prommis till ica förut idag :)
 
Jag köpte kattgräs för nån vecka sedan och nu har Daniel odlat upp det, hade bara dödat skiten jag ;D men ja jag vet inte om han kommer äta det, han tyckte inte det var nån höjdare än iaf :P
 
Och titta så fint jag har det i mitt sovrum, ska dock köpa lite nya ramar till de längst bort osv...meeen.... Fantastiskt vackra underbara älskling ♥ :D

Lite tidsfördriv....

100 frågor... har man tråkigt så, haha :)
 
1. Hur gammal är du? 25 år (fyller 26 nästa månad)

2. Hur gammal känner du dig? Typ som 20?

3. Vad har du gjort i dag? Jag har tränat, dammsugit och duschat.

4. Vilken film såg du senast? Lady och Lufsen :D

5. Vem ringde du senast? Daniel

6. är du besatt av någonting? Britney Spears? Haha

7. Är du rädd för blod? Nej

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? I vardagsrummet.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Haha nej

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Orkade inte

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart och Grått, tråkigt nog.

12. När vaknade du i dag? 08.30

13. Vilken är din favorithögtid? Sommar

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Där det är varmt :P

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Hos en viss person som bor rätt nära stan :)

16. Hur vill du tillbringa din pension? Inte den blekaste...har inte direkt tänkt på det än.

17. Vad lyssnar du på just nu? Tvn är på.

18. Har du någon gång brutit ett ben? Nej

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Mjölk, Yoghurt, frukt, gröt i think?

20. Vem är din favoritkändis? Britney Spears och Marilyn Manson

21. Vad är du på för humör just nu?  Inget speciellt humör faktiskt, varken glad eller ledsen :P
 
22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa? haha

23. Snarkar du? Nej jag tror inte det, ingen som sagt det heller.

24. Vilka yrken har du provat på? Städning, äldreomsorg och dagis.

25. Hur går du helst klädd? Beror helt på humöret.

26. Vilket stjärntecken är du född i? Tvilling

27. Vilket är ditt favoritgodis? Lakrits

28. Vad sa du senast? "Jag har plockat undan dammsugaren" till katten haha.

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Hade nog ingen favvo så men bild och musik kanske?

30. Vad har du på dig just nu? Bh och trosor, har nyss duschat :P

31. Vilken är din favoritaffär? Måste nog vara ICA Maxi eller nån mat affär iaf.
 
32. Vad har du för storlek i kläder? 34-36 / XS-S oftast.

33. Vad har du i dina fickor? Ingenting

34. Vad köpte du senast? Mjölk, fil och bananer

35. Hur många gånger har du flyttat? Själv, 1 gång... annars 3 ggr.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Gud vad svårt... musik, mat och en karl/fruntimmer ;)

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Nu för tiden, morgon.

38. Senaste filmen du såg på bio? Rock of ages, men in black eller cockpit? äh kom inte ihåg.

39. Har du blivit sydd någon gång? Nej
40. Har du någon gång badat naken utomhus? Nej faktiskt inte.
41. Vad åt du till frukost? Yougurt, macka och banan.
 
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Levde väl som de flesta tonåringar, festade, var med kompisar och de som hör till.
 
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Nej

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Det var nog när syster bjöd mig på Manson och Rob zombie för nån månad sen:)
45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Brevid sängen

46. Vad var det sista du åt? Havregrynsgröt.

47. Vem är världens vackraste kvinna? Britney Spears.

48. Är du blyg? Både jag och nej, beror på situationen..

49. Vilken var den sista konserten du var på? Manson och Rob zombie

50. Vad heter du i andra namn? Helena Christina Liv

51. Har du varit med om en bilolycka? När jag var nyfödd och slog huvudet i växelspaken :P

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Ja det finns det alltid.

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Dans ser väldigt roligt ut.

54. Har du några husdjur? Ja min kisse, bubbas <3

55. Vill du gifta dig? Vet faktiskt inte.

56. Vad är du sugen på just nu? Mat

57. Vad är klockan? 15.08

58. Vad är det konstigaste du ätit? Kommer inte på nått speciellt.

59. Har du någon udda förmåga? Haha tror inte det?

60. Var växte dina föräldrar upp? Pappa Sundsvall och mamma Eskilstuna sen Sundsvall.

61. Vad önskar du dig i julklapp? Lååångt dit...

62. Har du någon gång uppträtt inför massa människor? Ja på mellanstadiet hade vi "elevkväll" där man fick uppträda med olika saker och jag och 4 andra tjejer gjorde Spice Girls ;D

63. Göteborg eller stockholm? Stockholm....aldrig varit i Göteborg.

64. Har du sett någon dö? Nej

65. Har du någon gång ringt polisen? Ja

66. Hur många grader är det ute? 5-6 +

67. Vilken färg har ditt hus? Typ beige/gul?

68. Vad sjöng du senast? Uncover med Sara Larsson eller vad hon heter som dök upp på radion.

69. Har du insett vilka som är dina äkta vänner? Ja i stort sätt så

70. Har du någon gång varit ”medverkande” i en rättegång? Ja

71. Har du svenskt ursprung? Svensk och Finsk

72. Hur mycket väger du? ca 55 kg

73. Har du ett turnummer? Nej

74. Vem kramade du sist? Bubbas :D Om djur inte räknas så Emil var hit och sa hej häromdagen så han fick sig en kram.

75. Har du någon gång åkt snowboard? Nej

76. Kan du åka skateboard? Haha nej, har försökt men jag la ner det :)

77. Nämn någon du beundrar och varför? Min pappa för att han är en helt fantastisk människa och alltid finns där och jag kan prata med honom om allt. Förutom han så Britney, av massa anledningar.

78. Har du gröna fingrar? Haha verkligen inte, har lyckas hålla en blomma vid liv på de 6 år jag bott här haha.

79. Har du svimmat någon gång? Nej

80. När lärde du dig senast någonting nytt? Det gör man titt som tätt

81. Har du, eller har haft, något smeknamn? Ja Mellis, Mälan, Mel, Mälis osv... haha

82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? Skulle nog jobba ändå och tjäna mer pengar och sen resa och se världen lite :)

83. Är du vidskeplig? Lite både och.

84. Vilka är dina största svagheter? Att jag fäster mig alldeles för lätt vid människor och saker tror jag?

85. Vad händer till helgen? Inget speciellt.

86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? Nej.

87. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon? Haha ingenting.

88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra? Köra bil, lita på personer och lägga benen bakom huvudet? haha

89. Vilken är din favoritrestaurang? Beror väl på vad man är sugen på.

90. Bada eller duscha? Duscha

91. Är du bra på att laga mat? Jag klarar mig iaf.

92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft? Ja

93. När och varför var du på sjukhus senast? För 3-4 år sedan då jag gjorde en abort?
94. Vilket är ditt drömyrke? Vet faktiskt inte, men vill nog jobba med folk som har psykiska problem eller typ missbruksproblem.

95. Har du några Piercings? Har haft 3 men tagit ut dom.

96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg? Hårdkokta.

 97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara? Det håller jag för mig själv.

98. Vad gjorde du 8.00 imorse? Sov

99. Har du gråtit idag? Nej

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Börja tänka på middagen.
 
Fan vad roligt det känns och börja blogga riktigt igen också... vill bara säga det, Tjiing :D
 
 

 

Födelsedagskatt.

Igår kom Micke hit vid 19, vi satt och surrade till 21 sen åkte vi upp på kyrkogården och gick till Niklas grav ♥ Sen åkte vi en sväng och träffade även Tomas,Klicken,Nicklas och Adrian. Men sen fick Micke köra hem mig strax efter 23 för var sååå trött haha så somnade rätt snabbt :P
Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på... blir nog hemma som det känns just nu, men då har man ju bara varit vaken en timme ungefär så man får se :) 
 
Men just det tror inte jag skrivit på bloggen att jag slutat röka och varit rökfri i 1 år och 1 månad nu.
Efter ca 11 år som rökare, rökt i snitt 1 paket om dagen och en massa massa tusen som kastats i sjön har jag äntligen blivit fri skiten och jag kan inte vara mer stolt över mig själv, första gången jag kan säga så riktigt om mig själv tror jag. Jag kan lägga pengar på roligare saker, jag luktar gott och jag mår allmänt bättre :D
 
Låg och myste med min lilla prins imorse också, han blir hela 6 år idag ♥
 
 
Och lite fler bilder genom dessa 6 år ♥
 
 
 
Puss/ Melinda
 

Fredag!

Tänkte ta och skriva lite eftersom jag inte gjort det nått i veckan... ifs har det inte funnits så mkt att skriva om för har inte gjort nått speciellt ändå, haha. Varit i skolan, varit hemma och just ja jag måste bara säga att jag fick mig även ett gott skratt även om jag även vart arg i början av veckan åt att vissa människor är så jävla puckad och nog alltid kommer förbli så... tycker att man borde vilja ändra betende när man varit lika dan i 8 år om inte mer? haha ja man slutar aldrig förvånas ;)
 
Kom hem från skolan förut iaf och har duschat och greja på... senare ikväll ska jag väl vara med Micke, vet inte vad vi ska göra men det visar sig väl :) Sen vet jag inte vad resten av helgen erbjuder men den som lever får se:)
 
Jo just det, var en söt liten filur som tyckte att jag borde lägga upp mer bilder på mig själv här i bloggen, haha så kör väl en rad med lite hemska "dagens" idag och ska försöka bli bättre på det ;) :*
 
 
 
Bubbas ville också vara med ♥
 
 
Pussen/ Melinda
 
 

Mumma!!

Nu ska jag sova och drömma om denna sexiga varelse har jag bestämt. Huvva, tänk och dela säng med henne, inte dåligt ;)
 





Känner sig fången i en billig roman!

 

En liten uppdatering.

Som jag skrev sist så vart det lite party förra söndagen. Linda hämtade upp mig och vi for till Tessa, efter en stund kom Micke och Granlund också och sen vart det massa surr, musik och go dricka. Jag och Linda fick skjuts hem runt 3-4? Hade iaf väldigt trevligt :)
I tisdags for jag ner till mamma, och vi åkte till Uppsala i onsdags och gick på museum och lite loppisar. Sen på torsdagen skulle mamma till sjukgymnasten och medans så strosade jag och syster i Uppsala och jag fyndade hela säsong 2 med gossip girl för 45!! kr haha... sen i fredags vart det Enköping och fynda en vårjacka för 60 kr och fick ett par svarta converse ripoffs för 100 kr, fast skorna var inte på en loppis ifs.. jävla fynd och tack mamma <3
Utöver det har vi gått lite på prommisar och ätit god mat och bara umgåtts :)
 
Kom hem igår runt 14 och grejade på, Micke kom hit vid 19 och surrade massa skit och jag intoducerade honom för Walking dead, så vart 5 avsnitt av det haha.. sjukt vad mkt man glömt.. jävla bra serie iaf. Love it.
Han åkte iaf hem strax efter 1 och då vart det sova.
Nu håller jag på att tvätta och ska träna lite.. sen får man se vad det blir ikväll.. kanske kikar med Micke vad han ska göra :)
 
Här kommer lite bilder...dock är alla tagen med mobilen.
 
Hos Tessa i söndags:
 
 
Från trippen till mamma:

RSS 2.0