God Jul

Sitter här och borde igentligen sova, ska upp runt 9 och göra mig klar och sådär...sen så far ja väl till pappa runt 12-1, 2? aja.. nån stans där.. Blir tv,mat,klappar och förmodligen nått spel...vi ska ju som sagt inte fira jul nå spec vilket jag tycker är jävligt skönt :)
Varit hos Marina ikväll med hon,Daniel och Johan , spelat bingolotto, surra och sådär :) väldigt trevligt, känns som jag ska spricka för äte så mkt godis och sådär... uscha:P blir lätt så kring jul haha...
Var till min älskade Göran tidigare på dagen oxå:) han kanske ska hämta mig hos pappa imorn kväll när han kommer ner från bispgården, men får se hur de blir :)
han är min solstråle, han är så underbar på alla sätt, jag älskar dig så mkt vännen :)
Nej nu ska jag nog lägga mig och sova!

God jul och gott nytt år på er :)


Jomenvist!

Jaa... ikväll (söndag) är det ju uppesittar kväll... ska väl vara hos Marina med hon och Daniel:) så det ska bli mysigt,
Denna vecka då?
Tisdag: så for jag,Thomas och Göran till Birsta, handlade på willys och sådär:) sen satt vi hemma hos honom och surra skit:)
Onsdag: var vi oxå på Birsta...strosade runt och hade allmänt trevligt:) sen for vi hem till Göran och han lagade mat, satt och surra (kom inte ihåg exakt:P)
Torsdag: så satt vi där nåra stycken och pratade och sådär...sen sov jag på hans sköna fåtölj:P haha
Fredag: så vart de fest hos Danne, massa folk men om jag ska vara ärlig så sög de:P så jag tog Görans nycklar och gick ner till han runt 1 och åt min efterlängtade Panpizza och lovade att vara där tills han kom hem så han skulle komma in...sen glodde ja på tv och Göran hade fortfarande inte dykt upp när klockan var 4...så då gav ja upp hoppet och klädde av mig och la mig i soffan och försökte sova, men då ringer han ju såklart runt halv 5 och ville komma in :P  han somnade ganska fort men såklart hade ja blivit pigg:|   så jag glodde på tv, Emma ringde runt7-8 och surrade på:) sen gick ja in och la mig brevid My love och tänkte jag hinner sova ett tag innan dom ska fara iväg och åka skoter...om jag ens han slummra till i 10 minuter så var de ju bra? nej då vaknar ja till av att Tom ringer Göran kl 9 ungefär och sa att han skulle komma och hämta honom... så de var bara och kliva upp och traska hemöver...stannade till på bageriet och köpte en dammsugare och en krämbulle och han som jobbade frågade om jag var sjuk eftersom jag inte gått och lagt mig än:P la mig och sov runt 10 men vaknade kl 12 ungefär av att Frida ringde :) så igentligen tycker ja det är ett under att jag är vaken:P
Lördag: For till Birsta med Thomas och Hägglund...gick och kikade runt åt på donken och sådär:) Foroxå till farbrors grav och tände ett ljus:) sen tände ja ett på Philips grav oxå!
sen har ja bara vare hemma för de var en viss Göran som var tråkig och trött :P haha....

Ja det var lite av min vecka:P orkar inte skriva nå mer nu...men skriver snart igen!

Bye bye

All i want for christmas is you...

Grogg ikväll!

Japp, ikväll blir det sitta hos Göran med lite folk och ta sig nån ? grogg:)  Har sån beslutsångest om jag ska ha min nya klänning eller inte? Den är ju menad till Nyår, men vet inte ens om det händer nått spec då? man kan väl ha den båda dagarna igentligen? Kan ju inte hålla mig..vill haa den nu :D hehe...
Igår gick jag till Göran runt halv 10... somnade på hans fåtölj runt 3, vaknade till runt 5 av att han höll på att böka runt i köket haha, vi gick ut och tog en rök och sen somnade ja om igen, vaknade runt 11 och gick hem runt 12:)
Vart tacoz till lunch och det blir tacoz till middag, gotta:)
Tror jag ska ta på mig mina lösnaglar oxå:) de är ju så fint... Aja jag får se hur jag gör med allt, hehe...
Men nu ska jag börja göra mig lite klar, Byebye och ha en trevlig kväll:)

Puss och Kram


God dagens

Sitter här och är lite små trött faktiskt, gick till Göran runt 3 inatt och kom hem runt halv 6, somnde efter inte alls så lång tid och var uppe 4 timmar senare runt  halv 10:P och är fortfarande vaken, väntar på att Göran ska höra av sig så jag vet om vi ska åka till Bispgården eller inte :) 
Ska snart göra mig lite fika innan Våra bästa år börjar :) osså ska jag ner och kika om man fått nå post! 
Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt ? funderade på och dricka men vet inte om jag orkar det nu när jag knappt sovit, kanske får bli imorn iställe :)  men nu måste ja fixa fika innan de börjar, byebye

 Supersci - On the grind


Boooring!

Har precis ätit 2 limp mackor med salami druckit ett glas mjölk och ätit en risifrutti:) fryser som en dåre gör jag oxå, huua..så jäävla kallt här hemma så de är sjukt, måste ringa mitthem nån dag så dom får komma och fixa de!
Well well... Har iaf tvättat idag och vare på pizzan och affären med Jimmy :) fick lite pengar idag så har även betalat min klänning och handskarna så får dom nog nästa vecka iaf klänningen :) längtar så till nyår när jag äntligen får använda den, blir nog middag med Jimmy då och sen får vi sa vad som händer efter de:)
Ringde nyss Göran oxå, han var i haga och drack grogg, han skulle ringa när han kom hem så kanske jag ska traska dit om jag orkar, klockan är ju endå halv 12 snart och han viste inte riktigt när han kom hem, men men...vi märker väl :)
Imorn är det fredag, vet inte riktigt vad jag ska göra, ska nog till Linn en sväng för hon fyller ju år :) mer vet jag inte, funderar på om jag ska dricka grogg fredag eller lördag men jag får se :)
Ska till psykologen igen den 20:e iaf...håller även på och för sömndagbok:P  han ville att jag skulle göra de, och ja de ser ju inte bra ut som sagt...haha fy fan hur jag sover igentligen.
Nå mer kul? får resten av mina pengar den 20:e tror ja...då blir de birsta med Thomas :) som alltid... och det är alltid lika trevligt :)
Nej nu har jag fan inget mer och skriva tror ja?

Låtar ni mååste ha :

The red jumpsuits apparatus - Your guardian angel  (såååå fin låt)


Westside connection - Call 911


Mike Jones feat. The game and snoop dogg - My 64(remix)


Goder dagen!

Har nyss kollat klart på Våra bästa år och funderar skarpt på att fika ?
Igår var jag mest hemma, gick ner till apoteket en sväng med Jimmy sen så gick jag ner till Daniel senare och kollade på Eragon (eller hur de stavas?)  brukar inte gilla såna där "fantasy" filmer men den där var riktigt bra faktiskt :) sen runt 12 gick jag hem.
Pratade med min soc kärring igår oxå, får bara 1000 kr den här veckan (senast fredag) sen får jag resten den 20:e eftersom att dom ska räcka till januari tyckte hon de var smartare...men jag menar de är en vecka till dess så 1000 kr klarar jag mig lungt på till dess, Ska ju även betala in klänningen och handskarna så dom skickar dom till mig nån gång :) vill ha dom nuu och proova :D , så nu har man iaf nyårs kläderna klar slipper man tänka på de:) ska bara köpa nå strumpbyxor och sådär :) 
12 dagar kvar till Jul oxå.. jobbigt värre... men men... 
Nej nu ska jag gå och ta mig lite fil :) byebye

Underbara låtar, ett måste :

Chamillionaire - Industry Groupie
Jessi Maylay - Booty Bangs
Eddy Grant - I dont wanna dance


Fredag !

Har precis tagit mig en rök och ska strax duscha.
Igår for jag in till Hus25 och hälsade på innan jag gick till kuratorn kl 15, sen runt halv 5 traskade jag hem till pappa i skit vädret, halt och jävligt*uscha*  men men... åt god mat och satt och prata :) sen gick jag bort till soc runt kvart över 7 och lämnade in papprerna och sen for jag hem, gjorde inte mkt alls..satt vid datorn och glodde på tv, somnade runt 3 tyvärr:/
Idag har jag inte alls gjort mkt, skulle gått på Kickans begravning men gjorde inte de, Så har bara kikat på tv och ska kila ner till apoteket efter jag duschat!
Ikväll blir det tv kl 20....Idol finalen:) hoppas Marie vinner...hoppas hoppas:)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen så man blir klar nån gång!?

Dagens låtar :

Plies feat. Akon - Hypnotized
Leona Lewis - Bleeding love
Ciara feat. Missy Elliot - 1, 2  step

Trött!

Ja för en gångs skull är jag trött!? men med min otur så kommer jag väl inte kunna sova endå som vanligt :/
Var iaf hos läkaren idag och förlängde mitt sjukintyg, så nu räcker det iaf till 15 januari, sen skrev han ut nå som jag inte kom ihåg namnet på:P men som skulle hjälpa mig med sömnen, men oxå var bra mot ångesten och depressionerna, så får se hur jag blir när jag börjat med dom om det blir bättre eller om man får prova nått annat!?
Annars har jag inte gjort så mkt annat idag...legat hemma och glott på tv, mått som jag mått,gråtit,knappt ätit, ja det är ju som sagt endel av mitt liv tyvärr... och fick så svårt och andas förut så jag började grina mer för jag vart så rädd....jävlar vad det tryckte i bröstet och över heeela bröstet...fick ta snabba korta andetag för annars gjorde de svin ont och de kändes som nån stog på min bröstkorg... vist har jag fått så förut , Panikångest som dom kallar de..men har aldrig fått såhär..nej uscha vad hemskt de var!

Nej nu ska jag må ännu mer dåligt för att jag inte ens kan tröstäta...de är sjukt...har inte velat äta på hela dagen och nu helt plötsligt vill jag tröst äta..bara muula i mig saker..men har ju som sagt inga pengar och inget hemma!
fuck this shit!!!

aja... byebye!

Cranberries - Zombie

Mina tårar faller ner

Deppig IGEN!  fy vad less jag är på det här alltså... och som vanligt har ja ingen axel och luta mig tillbaka imot...
Var hos en kurator igår och det gick ju bra, jätte trevlig. Men vad ska man göra alltså? Man ska inte behöva känna så här... det känns verkligen som man inte har nånting och leva för...varför ska jag leva lixom? och man ska inte behöva ha självmordstankar... om jag ska vara helt ärlig...för jag är inte den som bryr mig om hur mkt jag pratar om mitt mående de är jag thats it lixom, så helt ärligt....senaste månaden har ja funderat på själmord mer än 1-2 ggr, en gång var de till och med så jag satt och höll en lång sladd i handen och glodde på kroken i taket... man ska väl vara glad att man endå har en liten spärr där nån stans... Haha ja psykfallet Melinda, nu vart ni verkligen inbjuden till melindas real life... ! Nej nu orkar ja inte skriva mer... och ska jag säga dont worry? ja jag gör väl de...

En evig deprission....


RSS 2.0